
وقتى محمود احمدىنژاد به قدرت رسید مدافعان اصولگراى او، دولتاش را “دولت حزبالله” و “برآمده از زیارت عاشوراهاى مردم”خواندند؛ در این میان رهبر جمهورى اسلامى بیشترین حمایت را در تاریخ دولتهاى پس از رهبرىاش نثار او کرد تا آنجا که خطاب به او گفت: «علت دشمنىها با شما در این چند سال، یکى پیشرفتهاى شماست و دیگرى زنده کردن ارزشهاى انقلاب است»؛ نکتههاى ٩گانهى زیر اخبار محرمانه نیست و برگهایى از تقویم امروز و دیروز رسانههاى رسمى کشور است:
۱- سه روز پیش؛ ١۴ آبان ٩٣
موید حسینیصدر٬ عضو کمیسیون صنایع مجلس:
دولت محمود احمدینژاد برای وارد کردن قطعات هواپیمای مسافربری “به یک فرد” اعتباری “۴۰۰ میلیون دلاری” داده٬ اما این قطعات هرگز وارد کشور نشد. (خبرگزارى ایلنا)
۲- دو هفته پیش؛ ٣٠ مهر ٩٣
نادر قاضیپور، نماینده ارومیه:
دولت محمود احمدینژاد، یک دکل نفتی به نام دین در سال ۹۰ به قیمت حدود ۸۰ میلیون دلار که معادل ۲۴۰ میلیارد تومان است، خریداری کرده که معلوم نیست در حال حاضر این دکل کجاست! (خبرگزاری خانه ملت)
۳- دو ماه پیش؛ ١٠ شهریور ٩٣:
فیاض شجاعی، دادستان دیوان محاسبات:
در پرونده دانشگاه ایرانیان (به ریاست احمدىنژاد) متوجه شدیم هم تخلف اتفاق افتاده، هم ۱۶ میلیارد تومان از وجوه دولتی به یک حسابی که تحت عنوان حساب دانشگاه ایرانیان است، واریز شده آن هم در مقطع زمانی که هنوز دانشگاه ایرانیان شکل حقوقی نداشته… (خبرگزارى تسنیم)
۴- پنج ماه پیش؛ ١٧ خرداد ٩٣
غلامعلی جعفرزاده، رییس کمیته تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران:
تصمیمهای شخصی محمود احمدینژاد باعث وقوع فساد گسترده مالی در این نهاد شده و دامنهی این فساد به حدی است که افشای آن مردم را شوکه میکند. (مصاحبه با وبسایت تدبیر)
۵- دو سال پیش؛ ١ شهریور ٩١
محمد رضا باهنر، نایب رییس مجلس:
الان هزینه عزل کردن رییس جمهور (احمدىنژاد) بیش از آن است که ما این یک سال دیگر هم دست روی دلمان بگذاریم. به خاطر این است که میگوییم باید این یک سال را با همین شرایط فعلی تحمل کرد. (روزنامه اعتماد)
۶- سه سال پیش؛ ١١ مهر ٩٠
آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی:
رسانه ها نباید این قضیه (پروندهى اختلاس سههزارمیلیارد تومانی) را کش دهند… عدهای میخواهند از این حوادث برای زدن توی سر مسئولین سوءاستفاده کنند. (خبرگزارى فارس)
۷- چهار سال پیش؛ ٢٩ شهریور ٨٩
على عباسپورتهرانى، رئیس کمیسیون آموزش مجلس:
دولت (احمدىنژاد) اکنون مصوبات شوراى نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام را نمیپذیرد و ما اکنون با پدیدهى جدیدى رو به رو هستیم که براى نظام خطرناک به نظر میرسد. (تابناک)
۸- پنج سال پیش؛ ٨ اسفند ٨٨
میرحسین موسوى، از رهبران جنبش سبز:
ملت ما مىخواهد بیشترین پروژهها و فعالیتهاى اقتصادی کشور در بنگاههاى شبه دولتی و نیز سپاه جمع نشود و با انبوه تبلیغات، شاخص خط فقر و بیکاری و تورم با دستکاری و دروغ، از چشم مردم پنهان نشود. (مصاحبه با وبسایت کلمه)
۹- پنج سال پیش؛ ١٧ خرداد ٨٨
میرحسین موسوى، نامزد انتخابات ریاست جمهورى:
متاسفانه ما در این چهار سال با پدیدهاى روبرو هستیم که مستقیم در چشم مردم نگاه مىکند و با اعتماد به نفس، سیاه را سفید نشان مىدهد. این آقا (احمدىنژاد) مىتواند به دوربین نگاه کند و ٢ در ٢ را بگوید ۴ تا نیست؛ ١٠ تاست! (مناظرهى تلویزیونى انتخابات ٨٨)
…
بر فهرست بالا بسیار میتوان افزود؛ با اینهمه اما، سه ماه پیش؛ ۵ شهریور ٩٣ آیتالله خامنهاى، در دیدار با کابینهى حسن روحانى، دربارهى انتقادها به فساد اقتصادى و اجرایىِ دولت احمدىنژاد گفت: «اگر برخی سیاستها یا عملکردهای دوره گذشته را قبول نداریم، بهترین شیوه، اصلاح آن در عمل است و این روش، بهتر از اظهار نظر است!… برخی اظهارنظرها مبالغهآمیز و غیرمنصفانه است».
کسى که اول ماجرا، علیرغم همهى هشدارها، حتى به قیمت تقلب در انتخابات، کسى را «رییس جمهور» مىکند؛ بعد جلوى “کشدادن قضیهى اختلاس سههزارمیلیارد تومانی” در دولتِ او را مىگیرد؛ بعد مستقیم یا غیر مستقیم، مانع عزل او مىشود؛ بعد حتى وقتى اصولگرایان مجلس مىگویند ارقام فساد و تخلف «به حدی است که افشای آن مردم را شوکه میکند» باز هم به منتقدان توصیه مىکند که «اظهار نظر» نکنند چه نقش و سهمى در این ارقام «شوک آور» دارد؟
و سرانجام به قول حافظ:
«گرچه بر واعظ شهر این سخن، آسان نشود
تا ریا ورزد و سالوس، مسلمان نشود»
- بازنشر از جرس