معاون پارلمانی وزارت علوم تحقیقات و فنآوری مى گوید: شأن وزارت علوم، اعتقادات و باورهای ما و قول هایی که از سوی وزارت علوم به نمایندگان و مردم شریف ایرا ن در زمان اخذ رای اعتماد داده شد به ما اجازه هیچ نوع برخورد خارج از چارچوب قانونی و اخلاقی و یا کوتاه آمدن در اجرای برنامه های اعلام شده را نمی دهد.
به گزارش ایسنا دکتر نصیری قیداری با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر اعلام وصول استیضاح وزیر علوم در روز سهشنبه اظهار کرد: مدیران وزارت علوم سعی و تلاش کردهاند تا دغدغه های نمایندگان مجلس را رفع کنند و در این زمینه نیز از هیچ کوششی فروگذار نکردند.
وی گفت: تمام موارد مطرح شده از سوی نمایندگان مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته شد و اقدامات لازم در چارچوب قوانین اعمال شد.
معاون وزیر علوم در خاتمه تأکید کرد : اگرچه نمایندگان استیضاح کننده علیرغم تلاش و تعاملات صورت گرفته قانع نشدند اما در صورت اعلام وصول استیضاح بر اساس وظایف قانونی توضیحات لازم در چارچوب قوانین و مقررات به نمایندگان مجلس و ملت ایران ارائه خواهد شد.
شایسته ى ستایش، نه استیضاح
به گزارش جرس، مجید دری، عضو شورای دفاع از حق تحصیل چندی پیش پس از پنج سال حبس از زندان آزاد شد بر این باور است که برگرداندن حق به کسانی که صرفا به دلایل سیاسی و جناحی مورد اجحاف قرار گرفتهاند، نه تنها جایی برای استیضاح نمیگذارد بلکه شایسته تقدیر و ستایش است.
مجید دری میافزاید: «دقیقا استیضاح وزیر علوم را زمانی که دانشگاهها تعطیل است مطرح کردند در حالیکه اگر این اتفاق در مهرماه میافتاد حرکتهای دانشجویی در حمایت از وزیر علوم شکل میگرفت. در حقیقت هر وقت میخواهند اقدامی علیه وزیر علوم و دانشگاه انجام دهند دقیقا در تابستان انجام میدهند که دانشجویان در دانشگاه حضور ندارند. مسئله دیگر این است که در سال ۸۵ بعد از روی کارآمدن دولت اول آقای احمدینژاد٬ ایشان با همکاری وزارت اطلاعات و وزارت علوم شروع به ستاره دار کردن دانشجویان منتقد کرد. در سالهای بعد حتی پای خود را فراتر از این گذاشتند و آنهایی که داشتند درس میخواندند را به بهانههای مختلف از تحصیل محروم کردند مانند امثال من که ابتدا هشت ترم تعلیق زدند و بعد اخراج کردند که البته بیشتر از این هم داشتیم. من و تعدادی از این دانشجویان محروم از تحصیل٬ شورای دفاع از حق تحصیل را تشکیل دادیم و شروع به فعالیت کردیم. آن زمان برای شکایت به دیوان و وزارت علوم و مجلس رفتیم منتهی هیچ پاسخی ندادند. بعد از آن جلوی مجلس تجمع کردیم اما به ما حمله کردند و با ضرب و شتم بازداشتمان کردند. مجلسیها که شاهد بودند هیچ واکنشی نشان ندادند و بعد از آن هم کلا وجود دانشجویان ستاره دار و محروم از تحصیل را انکار میکردند و وقیحانه وجود ما را انکار میکردند و دروغ میگفتند. اما الان که میبینند انکار جواب نمیدهد از وزیر علوم میخواهند دانشجویان ستاره دار را از دانشگاه اخراج کند.»