
پیام تبریک مهدوی کنی به حسن روحانی و افشاگری مصطفی میرلوحی، مسئول دفتر آیتالله در خصوص راز نهان حضور انتخاباتی اقتدارگرایان؛ این سوال را در ذهن پدید می آورد که به راستی چه کسانی شرایط کنونى را بر مردم تحمیل کرده اند. آیا برای آقای مهدوی کنی خواست مردم اهمیت دارد. آیا وی اعتقادی به ضرورت بهبود و تغییر زندگی مردم دارند. حضرت آیت الله اطلاع دارند که مردم از بگم بگم ها و فهرست اسامی مفسدین مانده در جیب رئیس دولت مورد وثوق آقای مهدوی بیزارند.
حضرت آیت الله در پیام تبریک به رئیس جمهور، روحانی را به عنوان یکی از اعضای جامعه روحانیت یاد کرده است. اما شاید آقای کنی در اثر کهولت، فراموش کرده است که حسن روحانی همانند اکبر هاشمی رفسنجانی از سال ۸۸ به بعد در جلسات این تشکلِ جدا افتاده از مردم، شرکت نکرده است.
از سوی دیگر مصطفی میرلوحی، مسئول دفتر آیتالله محمدرضا مهدوی کنی با ابراز ناخشنودی از عملی نشدن ائتلاف اصولگرایان در انتخابات میگوید آقای جلیلی حتی به صورت صوری هم که شده برای مشورت به نزد مهدوی کنی نیامدند، به گفته میر لوحی، در کل نظر آیتالله مهدوی کنی این بوده که سعید جلیلی برای ریاست جمهوری مناسب نیست و یکی از دانشجویان بیتقوایی کرده و بدون اجازه صدای ایشان را ضبط کرده بوده و مطلب اینطور منتشر کرده است.
میرلوحی در همین ارتباط می گوید، حتی حسن روحانی و محمدرضا عارف پیش از اعلام کاندیداتوری با مهدوی کنی دیدار داشتند اما جلیلی بدون اینکه احترام صوری هم به آیت الله بگذارد ادعا کرده اند که چرا رئیس جامعه روحانیت مبارز از وی حمایت نکرده است.
داماد آیتالله محمدرضا مهدوی کنی در خصوص اهمیت و ضرورت این دوره وحدت برای جریان اقتدارگرایی می گوید: این دغدغه از این جهت حس شد که اتفاقاتی که در دولت دهم افتاد، به جایگاه اصولگرایی لطمه زد. مشکلات اقتصادی و سایر مسایل ولو بر اثر انحراف از آرمانهای اصولگرایی رخ داده بود اما بالاخره به پای جریان اصولگرایی نوشته میشد و نیاز و ضرورت به وحدت در این مقطع احساس میشد.
این در حالیست که دفاع تمام قد مهدوی کنی و همه اقتدارگرایان از فرقه احمدی نژاد بر هیچ کس پوشیده نیست، آقای کنی و دوستان هم پیمان او به عنوان محور اصلی پشتیبانی احمدی نژاد در مفاسد او صد درصد سهیم بوده اند.
این مفاسد عبارتند از: به افراط کشاندن جامعه و به تقابل واداشتن نیروهای نظامی و انتظامی با میرحسین موسوی، مهدی کروبی، خاتمی وهاشمی، فرسایشی کردن موضوع مذاکرات هسته ای، کشاندن دنیا علیه کشور، نهادینه کردن فرهنگ تملق و مدح و ثنا در جامعه، نهادینه کردن اعمال و رفتار غیر قانونی؛( از سرقت رای مردم تا سکوت در برابر رئیس دولت قانون گریز)، دفاع از سخیف گویی های احمدی نژاد در برابر مجامع بین المللی. تحمیل قطعنامه های کمر شکن به جامعه، تک قطبی کردن اقتصاد کشور و واگذاری آن به سرداران سپاه، گسترش فقر در تمام سطوح جامعه و صدها مورد از این دست که همگان بر آن آگاهند.
اما میرلوحی مى افزاید، مهدوی کنی، مایل بودند که اصولگرایان بر اساس نظرسنجیها به ائتلاف برسند اما اعضای ائتلاف به تعهد خود وفا نکردند. به ترتیبی که پس از بررسیهای اولیه قرار بود؛ « نفر واحد انتخاب بشود اما گفتند بعد از ثبت نام این فرد انتخاب شود؛ بعد گفتند تبلیغات شروع بشود؛ بعد گفتند که مناظرات انجام بشود؛ بعد هم ما به شوخی گفتیم یک دفعه بیست و چهارم خردادماه کاندیدا معرفی کنید.
رئیس دفترمهدوی کنی با اشاره به اینکه «حوادثی پیش آمد که دوستان، ساز خودشان را زدند و نغمههای دیگری نواختند که اتفاقی که فکر میشد به آن سمت حرکت میکنیم، نیفتاد»، به تماسهای رئیس مجلس خبرگان با علی اکبر ولایتی برای کنارهگیری از انتخابات اشاره کرده و گفته است: «آیتالله مهدویکنی برای اینکه نظر خاتمه دهنده را ارائه بدهند، چند بار تماس گرفته بودند و به ناچار نامه هم نوشتند اما آقای ولایتی تماسی های ما را قطع می کردند و توصیهها را نپذیرفتند.»
رئیس دفتر محمدرضا مهدوی کنی با تاکید بر «ناگهانی بودن ورود سعید جلیلی به انتخابات»، گفته است: «طرفداران جلیلی میگفتند ایشان، کاندیدای دانشگاه امام صادق و بیت (رهبری) است ولی هیچگاه، حتی افراد درجه دو و سهشان این مطالب را تکذیب نکردند چنان که آگاهی عمومی ایجاد شود».
حالی درون پرده بسی فتنه میرود
تا آن زمان که پرده برافتد چهها کنند؟