
عکس از فارس
محمود احمدینژاد در ادامه سفرهای استانی خود در روز گذشته، هشتم اردیبهشت ماه در حالی به تبریز سفر کرد که سایتهای اصول گرا عنوان کردند در تبریز استقبال سردی از وی صورت گرفته است.
محمود احمدینژاد در دور جدید سفرهای استانیاش که از سمنان شروع و پس از خوزستان، قم و اصفهان هم اکنون به آذربایجان شرقی رسیده است. وی در طول سفرهای استانی مشایی را همراه خود میبرد. احمدینژاد پس از سخنرانیها مشایی را کنار دستش میگذارد تا پرچم را بهدست او بسپارد و عکسهای یادگاری بگیرند.
حاشیههای سفر احمدینژاد به تبریز
امام جمعه تبریز به استقبال احمدینژاد نیامد و در حالی که قرار بوده سخنرانی محمود احمدینژاد ساعت ۱۰ بامداد روز یکشنبه در ورزشگاه باغشمال تبریز آغاز شود به دلیل استقبال کم مردم سخنرانی وی به تعویق افتاد.
همچنین گروهی از معترضان با عنوان «مال باختگان صندوق قرض الحسنه نصر» در جریان سفر محمود احمدینژاد، رئیس جمهور ایران به تبریز، جلوی خودروی او را سد کردند و نسبت به عدم رسیدگی به وضعیت خود اعتراض کردند
گزارشها حاکی از آنست که یکی از معترضان روی خودروی رئیس جمهور رفته و برای لحظهای با آقای احمدینژاد «گلاویز» شده است.
سپرده گذاران صندوق نصر پیشتر با تحصن در مقابل ساختمان استانداری آذربایجان شرقی خواهان رسیدگی به شکایت خود شده بودند.
او گفت: «برخی در تلاشند تا آرامش بازار را بر هم بزنند، امیدوارم شرایطی فراهم شود که قبل از پایان دولت به مردم بگویم چه گذشت و چه کارهایی انجام شده است».
احمدینژاد با اشاره به اینکه ایران برای فروش نفت کشور با محدودیتهایی مواجه شده است، گفت: «امروز نفت را کمتر میخرند و پول آن را سخت میدهند و جابه جا کردن پول نیز سخت شده است، البته راه بر ملت ایران بسته نشده است و ما به هر شکل ممکن برای رفع نیازهای پایه کشور نفت را میفروشیم و با پول آن کالا نیز خواهد آمد.»
اسفندیار رحیم مشایی نیز در سطح شهر تبریز در بین حامیان خود حاضر شده و به سئوالهای آنها پاسخ میدهد؛ وی در پاسخ به یکی از حاضران که از وی پرسید «آیا رئیس جمهور میشوید» گفت «آیا رئیس جمهوری به من میاد»؟
رحیم مشایی در حالی در کنار رئیس جمهور از هواپیما پیاده شد که در روزهای اخیر و بعد از انتشار خبر سفر استانی هیئت دولت به آذربایجان شرقی مجمع دانشجویان حزب الله و جامعه زینب در بیانیههایی مجزا خواستار شرکت نکردن وی در این سفر شده بودند.
احمدینژاد بیا اما مشایی را نیاور
انصار حزبالله تبریز پیش از سفر رییس جمهوری طی اطلاعیهای که به امضای چند تشکل اصول گرا رسیده بود، از احمدینژاد خواسته بودند مشایی را همراه خود نیاورد. این اطلاعیه در حالی منتشر شد که پیش از این و در سفر به اصفهان نیز مشایی از بیلبوردها حذف شده بود؛ اما تبریزیها به حذف مشایی از بیلبوردها و بنرهای تبریز اکتفا نکرده و اصلا نخواستهاند مشایی به تبریز بیاید.
به گزارش «بهار» بر همین اساس ستاد مردمی حمایت از محمود احمدینژاد ۸۴ و ۸۸ نیز با صدور بیانیهای یادآور شد: «بیانیه دانشجویان حزبالله خواسته توده عامه مردم خصوصا حامیان انتخابات ریاستجمهوری احمدینژاد است و ما بهعنوان یاران انتخاباتی رییسجمهوری خواستاریم محمود احمدینژاد بهجای اقدام به شیوه دیگران براساس آموزههای دینی و گفتمان دولت اسلامی در دفاع از بیتالمال خود عامل مصادره سفرهای استانی بهنفع فرد خاصی نباشد.» جبهه جوانان عدالتطلب نیز با انتشار بیانیهای خواستار تجدیدنظر رییس دولت عدالتمحور در برخی اقدامات خود شد که با عدالت منافات دارد. این جبهه یادآور شد: «دانشجویان حزبالله بهموقع تذکر مهم عدالتخواهانهای را برای رییسجمهوری عدالتخواه یادآور شدند.» همچنین مجمع طلاب و روحانیون حزبالله نیز با انتقاد از بعضی فعالیتهای غیراخلاقی بعضی جریانهای انتخاباتی در بیانیه خود آورده است: «تبلیغات زودهنگام نامزدهای ریاستجمهوری در استانها کاری است خلاف قانون و از فردی که نامزد ریاستجمهوری است چنین اقدام غیرقانونی بیاخلاقی و بیتوجهی به قانون بعید است. دانشجویان حزبالله نیز به رییسجمهوری متذکر شدهاند که این اقدامات از رییسجمهورمان بعید است.»
یاران ۸۸ احمدینژاد و تقابل امروز
در طی ماههای اخیر و با نزدیک شدن به یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آنچه قابل توجه است پیوستن یاران و حامیان احمدینژاد و دولت دهم به صفوف مخالفان دولت است.
به نظر میرسد احمدینژاد تا کنون برای این حمایت میشد که سردمداران حکومت گمان میکردند به واسطه وی و همچنین مجلس همراه و همعقیده بدون وجود هرگونه جریان و گروهی که مانع فعالیتهای آنها شود، میتوانند به خواستههای خود چه در عرصه سیاسی و چه در عرصه اقتصادی تمام و کمال برسند. هر چند در این مدت به خاطر مافیای قدرت، توانستهاند صاحب بلامنازع سرمایهها و داشتههای ایران شوند ولی با اینحال هزینههایی که برای این خواسته دادهاند، بسیار بیشتر از سودهای حاصل شده، است.
علاوه بر تزلزل اقتصادی ایران که همیشه در عمر جمهوری اسلامی وجود داشته و در دوران احمدینژاد شدیدتر شده بود، اولین هزینههای انتخاب احمدینژاد همزمان با انتخاب ۸۸ و مناظرههای انتخاباتی به وقوع پیوست. برملا شدن رازهای سر به مهری که جزو محرمانهترین اسرار حکومت بود، به همراه اعتراضات بعد از آن، یکی از پرهزینهترین دوران جمهوری اسلامی بود که به واسطه آن بسیاری به ماهیت اصلی نظام پی بردند و فساد مالی بالاترین مقامات جمهوری علنی شد. به طوری که علاوه بر مردم عادی بسیاری از نزدیکان حکومت نیز از بدنه قدرت جدا شده و به مخالفان پیوستند.
در آخرین هفتههای باقی مانده به عمر دولت دهم، احمدینژاد همچنان منکر تمام مشکلات اقتصادی و اجتماعی در کشور است و هنوز دولت نهم و دهم را دولتهایی سراسر از عدالت میخواند.
آنچه مسلم است دولت دهم و ریاست جمهوری محمود احمدینژاد به زودی پایان مییابد اما چهار سال گذشته برای همیشه به عنوان یکی از سیاهترین قسمتهای پرونده حکومت جمهوری اسلامی به تاریخ خواهد پیوست.